Zaplanjska 32, Beograd, Srbija

Stadion Invest

STADION INVEST je kompanija opredeljena za investiranje u budućnost. Stadion INVEST je organak kompanije Stadion Event Centar DOO koja je osnovana 2014. godine prvashodno za obavljanje ugostiteljskih usluga sa sedištem na Voždovcu u ulici Zaplanjska 32. U poslednjih nekoliko meseci javila se potreba, te je Stadion Event Centar DOO svoje resusre rešio da usredsredi na izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Zemunu. Dosadašnja gradnja se bazirala na ugostiteljskim objekatima za sopstvene potrebe, kojim će kompanija Stadion Event Centar DOO nastaviti da se bavi i u budućnosti.

Veoma je bitno da se kompanija Stadion Event Centar DOO, iz godine u godinu, uspešno razvija i gradi profesionalni odnos prema radu uz savremeni  nivo organizacije. Upravo to je rezultiralo ostvarenjem brzog rasta i proširenjem delatnosti.

PRO FAST CONSTRUCTION 011 d.o.o.  je privatno preduzeće u građevinarstvu Srbije. Osnovano je 2013. godine na temelju desetogodišnjeg radnog iskustva osnivača preduzeća, sticanog u mnogim građevinskim firmama u Srbiji, kao i osloncem na stečene kadrovske i materijalne resurse. Preduzeće uspešno razvija profesionalni odnos prema radu i  savremeni  nivo organizacije, što je rezultiralo ostvarenjem brzog rasta i proširenjem delatnosti.

PRO FAST CONSTRUCTION 011 uživa veliki ugled zahvaljujući odgovornom i stručnom prilazu svakom poslu, korišćenjem najsavremenijih građevinskih dostignuća, mašina i alata, temeljnom i kvalitetnom radu i poštovanjem dogovorenih rokova.

PRO FAST CONSTRUCTION 011 ostvaruje reputaciju u svim građevinskim izvođačkim poslovima, pre svega konstruktivnim visokogradnje, izgradnji industrijskih objekata, rekonsrukciji i dr.